Mbledhja e komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Mbledhja e komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, raportoi në Komisionin për Çështje të Sigurisë së Mbrojtjes, me çrast tha se nevojitet mbështetje për rritje të buxhetit në mënyrë që të forcohen kapacitetet ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Ndërsa, sa i përket shërbimit të obligueshëm ushtarak, ministri Mehaj, tha se mbetet të planifikohet në të ardhmen./21Media