Haradinaj - Kurtit: Oferto për kontratë finale për njohje reciproke në kufijtë ekzistues

Haradinaj – Kurtit: Oferto për kontratë finale për njohje reciproke në kufijtë ekzistues

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj edhe njëherë i ka bërë thirrje kryeministrit Albin Kurti për taksën. Haradinaj i tha Kurtit mos e heq taksën për rikthim në proces të konsumuar e komprometuar, por oferto për kontratë finale për njohje reciproke në kufijtë ekzistues.

Oferto heqjen e taksës për Kontratën Finale për njohje në kufijtë ekzistues, jo për rikthim në proces dialogues tashmë të konsumuar e komprometuar. Nëse shkon rrugës së parë për kontratën finale për njohje, do ta kesh përkrahjen time dhe të Aleancës. Nëse vazhdon me ofertën për kthim në proces të konsumuar e komprometuar, do të të mbajmë përgjëgjës për pasojat.”, shkroi Haradinaj në Facebook.