17 shkurti është dita më e rëndësishme për qytetarët e Kosovës. Çdo vit para ekranit të RTV21 rrëfehen histori interesante të rrugëtimit të shtetit që sot mbushi 13 vjet pavarësi.

Drejtoresha gjenerale e RTV21, Afërdita Saraçini-Kelmendi, zbuloi historinë interesante të çekanit, të cilin e mban së bashku me një gozhdë në murrin e zyrës së saj, qe 22 vjet.

Teksa kujtonte momentet kur çekani iu bë dhuratë në Washington në vitin 1999, Saraçini-Kelmendi u emocionua shumë dhe nuk mundi t’i mbante as lotët./21Media