Hotelierët: O ahengje, o protesta!

1 min read

Pas rishqyrtimit të masave kufizuese kundër Covid-19

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e Kosovës ka kundërshtuar vendimin e mbrëmshëm të Qeverisë për masat kundër Covid 19. Kjo odë kërkon heqjen e orës policore, zgjatjen e orarit të gastronomisë si dhe lejimin e ahengjeve. Paralajmëroi protesta në rast se nuk merren parasysh kërkesat e tyre.   /21Media