Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, i cili edhe është i nominuar për kryeministër nga LDK në zjgedhjet e 14 shkurtit në emisonin “ArgumentPlus” ka kërkuar debat publik me kundërshtarët e tij.

“Jam i gatshëm  dhe e kërkoj e kam kërkuar nga fillimi, nga fillimi që e kam marrë besimin  nga LDK-ja për të qenë kandidat për kryeministër e kam bere te qarte se duhet te ballafaqohemi para qytetareve”, ka thënë Hoti./21Media