“Ndryshimi i politikave fiskale kanë dhënë efekte në zhvillimin e sektorit privat”

Abdullah Hoti viziton Termocentralin Kosova “A” dhe Trepharm

Kandidati për kryeministër i koalicionit LDK – AKR – Alternativa, Avdullah Hoti gjatë ditës vizitoi Termocentralin Kosova A, si dhe Fabrikën e Barnave “Trepharm”. Tha se, politikat fiskale të miratuara nga Qeveria kanë dhënë efekte në zhvillimin e sektorit privat./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button