Hovenier thotë se Albright shpëtoi jetë të panumërta

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey M. Hovenier, tha se Madeleine Albright, ishte personifikimi i ëndrrës amerikane.
Përmes një postimi në Facebook Ambasada Amerikane, citojë Ambasadorin amerikan Jeffrey M. Hovenier të ketë thënë se “udhëheqja e saj e guximshme në Ballkan shpëtoi jetë të panumërta dhe se progresi i Kosovës është një nderim i vazhdueshëm për trashëgiminë e saj”.
Madeleine Albright, e para Sekretare Amerikane e Shtetit, ka vdekur nga kanceri në moshën 84-vjeçare.
Lajmi është konfirmuar me anë të një email-i për stafin e Albright Stonebridge Group, një firmë e themeluar nga Albright./21Media

Back to top button