I vjedhin dyqanin 6 herë, pronari vë lokalin në tela të mprehtë

1 min read

 

Një pronar, dyqani i të cilit është thyer mbi gjashtë herë nga hajnat, është detyruar që pronën e tij ta fus tërësisht në tel të mprehtë.

Hajnat i vodhën rreth 25 telefona, duke i kushtuar një humbje prej 15.000funta, të cilat humbje nuk u gjetën kurrë.

“Herën e parë, thyen kulmin e shtëpisë dhe hynë brenda për të marrë disa nga telefonat e mi, i kam raportuar këto grabitje çdo shtatë deri në tetë muaj brenda tre viteve”, tha pronari./21Media