Ismeti që na la këngën kujtim!

Homazhe për doajeni e muzikës popullor Ismet Bogujevcin

 

Familjarë, miq, bashkëpunëtorë, përfaqësues të institucioneve e qytetarë të shumtë kanë bërë sot homazhe pranë arkivolit të doajenit të muzikës popullore dhe folklorit shqiptar Ismet Bogujevci, i cili dje ndërroi jetë .
Jeta dhe vepra e tij u vlerësua si e jashtëzakonshme, ndërsa vdekja e tij si humbje shumë e madhe për artin shqiptar./21Media

 

 

Back to top button