Ja kush e përfaqësoi Kosovën në Kampionatin Botëror të Shahut

1 min read

Komiteti Olimpik i Kosovës ka bërë të ditur se Nderim Saraçi e ka përfaqësuar Kosovën në Kampionatin Botëror në blic dhe rapid.

Saraçi duket se ka hyrë në historinë e shahut vetëm se i është dashur më shumë fat.

”Rezultatet e tij ishin, i 82-nga 179 pjesëmarrës në blic, ndërsa i 135-ti nga 176 pjesëmarrës në rapid. Me pak fat ka mundur të ketë renditje edhe më të mirë”, është bërë e ditur në njoftim./21Media