Afro 200 mijë euro për sheshin “Adem Jashari”

Nisin punimet për zgjerimin e sheshit “Adem Jashari” në Skenderaj

Sot në Skenderaj kanë nisur punimet për zgjerimin e sheshit “Adem Jashari”, projekt ky i financuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt, në vlerë rreth 180 mijë euro.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, tha se sheshi “Adem Jashari” do të jetë më i bukur dhe më i gjerë për të gjithë qytetarët, por edhe ata që vijnë ta vizitojnë Skenderajn.
Fillimisht, vlera e parashikuar e kësaj kontrate ka qenë 190.000,00 euro, derisa për të njëjtin tender është arritur të nënshkruhet për vlerën 179.045,64 euro.

Në kontratë bëhet e ditur se tenderi në fjalë u është besuar operatorëve ekonomik DELTA – CCD SH.P.K.; N.N.T. A.B.C. ; A- Z Group SH.P.K.
Ndryshe, kohëzgjatja e kontratës është 120 ditë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button