Një inspektor i Ministrisë së Punës ka raportuar në Policinë e Kosovës se është kanosur nga i dyshuari mashkull kosovar pronar i një firme ndërtimi.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë më datë 08.09.2020, rreth orës 11:30.

Lidhur me rastin është kontaktuar prokurori kujdestar, i cili ka cilësuar rastin dhe ka urdhëruar që rasti të hetohet në procedurë të rregullt./21Media