Kaosi në trafikun e Prishtinës!

Komunikacioni në kryeqytet vazhdon të jetë në kaos, shto këtu edhe nxënien e trotuareve nga automjetet dhe ecjen e këmbësorëve në rrugë.
Pritjet e gjata në trafik nga qytetarët po konsiderohen të bezdisshme. (Teksti-Shqipe Miftari, kamera – L. Dibrani & Sh. Miftari)./21Media

Back to top button