Kate shfaqet shpesh me veshjet e njëjta, por çfarë e bënë të duket ndryshe

Kate Middleton ka aftësinë dhe financat që të jetë në gjendje të ndryshojë veshjet çdo ditë, ajo ende ka një qasje të kujdesshme ndaj gjërave dhe shpesh shfaqet me të njëjtat fustane, duke i plotësuar ato me aksesorë të ndryshëm.
Bright Side ka bërë një përmbledhje të disa detajeve të bukura që përdor dukesha në veshjet që përdor më shumë se dy herë./21Media
Back to top button