Baki Kelani, zëdhënësi i Policisë së Kosovës, ka bërë të ditur se sot gjatë procesit zgjedhor është raportuar për raste të fotografimit të votës.

Sipas tij, rastet e fotografimit të votës janë raportuar në rajonin e Gjilanit dhe Prizren.

 

Në RTV21, Kelani ka treguar se çfarë ndëshkohet fotografimi i votës./21Media