Ditën e dyte te fushatës parazgjedhore partia Fjala e vazhdoi ne qytetin e Ferizajt. Në takim me qytetarët e kësaj komune drejtuesit e kësaj partie dhe kandidatet për deputet premtuan ndryshime rrënjësore me kuadrin e specializuar qe ka kjo parti./21Media

Ditën e dyte te fushatës parazgjedhore partia Fjala e vazhdoi ne qytetin e Ferizajt. Në takim me qytetarët e kësaj komune drejtuesit e kësaj partie dhe kandidatet për deputet premtuan ndryshime rrënjësore me kuadrin e specializuar qe ka kjo parti./21Media