Presindenti rus Putin tha se mos përvoja politike e Trump nuk paraqet mungesë

Presindenti rus Putin tha se mos përvoja politike e Trump nuk paraqet mungesë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, konsideron se pa përvoja politike e presidentit amerikan Donald Trump nuk paraqet të metë, por epërsi për shkak të asaj, siç u shpreh ai, “ka pamje të freskët në botë”.

Ai në takim me redaktorët e mediave kryesore botërore tha se Rusia është e trimëruar me deklaratat e Trump gjatë kampanjës në të cilën ka shfaqur keqardhje për shkak se marrëdhëniet ruso-amerikane janë në nivelin më të ulët dhe premtoi se do të punojë në përmirësimin e tyre.