Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani të martën në pajtim me kompetencat kushtetuese dhe ligjore, ka emëruar tetë anëtarë të KQZ-së.

Këshilltari për media nga zyra e Presidentes, Bekim Kupina për portalin rtv21.tv ka treguar emrat e anëtarëve të rinjë të KQZ-së të emëruar nga presidentja, Vjosa Osmani.

“Anëtarët e emëruar janë: Sami Kurteshi (LVV) Alim Rama (LVV) Arianit Elshani (PDK) Florian Dushi (LDK) Ibrahim Selmonaj (AAK) Gordana Laban Zuvić (LS) Rifat Krasniç (KDTP) Fazli Stollaj (IRDK)”, ka thënë Kupina.

Emërimet janë bërë konform propozimeve nga subjektet politike dhe ashtu siç parashihet me legjislacionin në fuqi./21Media