Këto shenja të zodiakut janë partnerët më të këqij

Sjellja e tyre shpesh çon në probleme në marrëdhënie, qoftë mungesa e komunikimit, posesiviteti i tepruar, xhelozia, pabesia.
Binjakët
Në krye të kësaj liste ishin Binjakët “me gëzof”, të cilëve u pëlqen të flasin shumë dhe shpesh nuk i kushtojnë rëndësi asaj që thotë partneri dhe si ndihen.
Ata shpesh mendojnë vetëm për veten e tyre, për qëllimet dhe kënaqësitë e tyre, dhe shpejt mërziten nga gjithçka. Po kështu edhe një partner që mund të jetë një e kaluar e largët në një kohë të shkurtër.
Akrepi
Kjo shenjë e zodiakut vlen për shenjat dominuese dhe poseduese dhe kontrolli i tyre mbi partnerin është shpesh i pakufishëm. Mund të jenë shumë xhelozë, por edhe shumë të fshehtë, gjë që mund t’i vështirësojë gjërat edhe më shumë në një lidhje.
Ujori
Ujorët nuk dinë të tregojnë ndjenja dhe konsiderohen si shenja që nuk kanë dhembshuri, ndaj nuk mund të diskutohen temat emocionale me ta. Është edhe më problematike që ata të mos flasin për atë që ndodh në kokën e tyre, gjë që shpesh çon në keqkuptime, shpesh në debate dhe përfundimisht në distancim.

Back to top button