Këto shërbimet mund të kryhen përmes platformës online për ndihmë juridike falas

1 min read

Sot në emisionin ‘’Bon Bon’’, që transmetohet në RTV21 ka qenë i ftuar Yll Zekaj dhe Donika Lamaxhema-Mehmetaj të cilët kanë folur në lidhje me lansimin e platformës online për ndihmë juridike falas.

Ai gjatë bisedës i ka sqaruar edhe shërbimet të cilat kryhen përmes kësaj platforme.

Gjithashtu edhe Donika Lamaxhema-Mehmetaj ka treguar se Un Women Kosovo e ka realizuar edhe një fushatë 16 ditore kundër dhunës me bazë gjinore./21Media