Më 14 shkurt qytetarët e Kosovës do t’iu drejtohen qendrave të votimit për të votuar kandidatët e tyre të preferuar për deputetë, si dhe njërin nga kandidatët për kryeministër të ardhshëm të Kosovës.

Për të gjetur qendrën tuaj të votimit, ju duhet të shkruani KËTU numrin tuaj personal dhe klikoni butonin kërko pasi të keni konfirmuar mekanizmin e sigurisë reCaptcha sipas udhëzimeve./21Media