KGJK kërkon të rishikohet Ligji për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve

Bogujevci: Gjuha e përdorur ndikon në jetë te viktimave
Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione në mbledhjen e sotme diskutoi vendimet e gjykatave në trajtimin e rasteve në baza gjinore dhe dhunë në familje. Këshilli Gjyqësor i Kosovës, kërkoi të rishikohet ligji për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve./21Media

Back to top button