KIE anëtarëson pesë korporata të reja

KIE prezanton korporatat e reja evropiane

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE) sot do të anëtarësojë edhe pesë anëtarë të rinj, biznese dhe korporata të reja me kapital evropian të cilat operojnë në Kosovë.

KIE aktualisht përbëhet nga 25 investitorë evropian, që punësojnë direkt më shume se 8000 kosovarë me kontrata të rregullta apo si kontraktues të shërbimeve dhe produkteve të tyre.

Qarkullimi aktual i anëtarëve të KIE është mbi 500 milionë euro, ndërsa investimet e anëtarëve të KIE në Kosovë deri më tani arrijnë shumën e mbi 1 miliard eurove.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button