LDK – AKR sot në Pejë, Deçan, Junik e Klinë

Koalicioni LDK-AKR sot do të zhvillojnë fushatë zgjedhore në Dukagjin

Koalicionit LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mbajnë tubim zgjedhor në Junik. (Restorant “Gjeravica” në hyrje të Junikut, ora 14:00)

Koalicionit LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mbajnë tubim zgjedhor në Deçan. (Restorant “Sëiss” në qendër të qytetit, ora 15:30)

Koalicionit LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mbajnë tubim zgjedhor në Pejë. (Palestra e Sporteve “Karagaç”, ora 17:00)

Koalicionit LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mbajnë tubim zgjedhor në Klinë. (Shtëpia e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, përballë Komunës, ora 18:30).

Back to top button