Kompania “Kelkos” tërheq paditë ndaj aktivistëve të mjedisit

1 min read

Kika: Padit të tilla janë të dëmshme për lirinë e shprehjes

Kompania Kelkos Energji, tërhoqi paditë për shpifje dhe dëmtim të imazhit, që kishte bërë kundër aktivistëve të mjedisit, Shpresa Loshaj dhe Adriatik Gacaferi. Kështu bëri të ditur kualicioni ad-hoc i organizatave të shoqërisë civile dhe aktivistëve mjedisorë në një konferencë për gazetarë./21Media