Konjucfa ka thënë se marrëveshjapër fusnotën ishte dhe është shumë e dëmshmë për vendin

Konjucfa ka thënë se marrëveshjapër fusnotën ishte dhe është shumë e dëmshmë për vendin

Glauk Konjufca nga Vetëvendosja duke folur për paraqitjen e shteti të Kosovës në ratifikimin e Marrëveshjes lidhur me themelimin e Fondit të Ballkanit Perëndimor me fusnotë ka thënë se kjo është e papranueshmë për shtetin e Kosovës, shkruan rtv21.tv

Konjufca tha se fusnota është një marrëveshjë e dëmshmë e kësaj qeverie dhe është marrëveshje të cilën është vështirë ta ndryshojmë pasi që tani varemi nga Serbia.

Konjufca po ashtu tha se me marrëveshjen për fusnotën ja kemi lidhë duart vetvetës./21Media