Konsullata në Nju- Jork organizoi diskutim në 13- vjetorin e pavarësisë

Festë virtuale për shtetësinë e Kosovës

Me rastin e 13 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Nju- Jork realizoi diskutimin me temë “Riangazhimi i shqiptarëve të Amerikës.” Në këtë aktivitet përmes platformës ‘Zoom’ folën përfaqësues të SHBA-së, të Shqipërisë si dhe personalitete nga bota akademike nga mërgata shqiptare në Amerikë./21Media

Back to top button