Kosova dhe Serbia nuk u pajtuan për asgjë, u vlerësua takim i vështirë

1 min read

 

Pas një kohe të gjatë, Kosova dhe Serbia iu kthyen tavolinës së bisedimeve për procesin e dialogut në mes të dy shteteve të ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.

Pala kosovare pranë palës serbe paraqiti katër propozime, të cilat u kundërshtuan nga përfaqësuesit e Serbisë.

Të gjitha palët e vlerësuan këtë takim të vështirë./21Media