Kosova nikoqire e divizionit B të Evropianit për vajza U-19

Në Vjenë të Austrisë sot është terhequr shorti për divizionini B të Kampionatit Evropian për vajza në grupmoshtat deri në 17 dhe deri në 19 vjeç.
Në konkurrencën kryesore, atë deri në 19 vjeç, gara e divizionit B të Kampionatit Evropian do të zhvillohet në Prishtinë nga 8 deri me 16 korrik të këtij vit dhe në të do të garojnë 9 kombëtare të ndara në 2 grupe.
Kosova do të jetë pjesë e grupit A, në të cilin janë:
Sllovakia
Italia
Finlanda
Kosova dhe
Britania e Madhe
Ndërkaq, në grupmoshën U-17 po ashtu për vajza, gara finale do të zhvillohet në Truqi dhe Kosova është pjesë e grupit B pjesë e të cilit grup janë:
Sllovakia,
Polonia,
Finldanda,
Kosova dhe
Bullgaria./21Media
 

Back to top button