Kosova vendosi sanksione të reja kundër Rusisë dhe Bjellorusisë

Qeveria e Kosovës ka miratuar sanksione të reja ndaj Federatës Ruse dhe Bjellorusisë, të cilat përfshijnë ngrirjen e aseteve të individëve të sanksionuar, ndalimin e udhëtimit dhe ndalimin e transportit të mallrave në Kosovë. Në mbledhjen e mbajtur sot Qeveria vendosi sanksione edhe ndaj Grupit Wanger, entitet ushtarak privat i painkorporuar, me bazë në Rusi./21Media

Back to top button