Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ka emëruar drejtor të përgjithshëm të ShSKUK-së, Valbon Krasniqin.

Krasniqi nëpërmjet një shkrimi në Facebook, ka thënë se me përkushtim maksimal, transparencë, llogaridhënie e punë ekipore do të jenë një shembull i mirë i menaxhimit të pandemisë.

Tutje ai u zotua se do të avansohen cilësitë e shërbimeve në spitalet e ShSKUK.

Pas 7 muajsh ushtrimit të detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të ShSKUK, sot Bordi Drejtues më konfirmoi besimin për të drejtuar institucionin më të lartë shëndetësor në vend. Koha e pandemisë në të cilën po jetojmë më rritë ndjenjën e përgjegjesisë por edhe motivimin për të vazhduar pa u lodhur me punët e mira. Një vit më parë kur u konfirmuan rastet e para me COVID-19 besuam fuqishëm se ne bashkarisht do t’ia dalim. Edhe tani, kur po qarkullojnë variante të reja të këtij virusi, e kemi po të njëjtin besim. Me përkushtim maksimal, transparencë, llogaridhënie e punë ekipore do te jemi një shembull i mirë i menaxhimit të pandemisë. Por jo vetëm kaq: spitalet tona do të jenë përherë në shërbim të qytetarëve në nevojë. Do të avansojmë cilësinë e shërbimeve dhe rritjen e besimit të qytetarëve në spitalet tona.
I vetdijshëm për përgjegjësinë dhe sfidën aspak të lehtë në këtë situatë, ju falënderoj të gjithëve për mbështetjen dhe besimin e dhënë. N’a priftë e mbara“, ka shkruar Krasniqi./21Media