Kryetarja e KQZ-së në Kuvend të Kosovës

Edhe kryetarja e KQZ-së po qëndron në Kuvend të Kosovës

Jo vetëm deputetët e Kuvendit të Kosovës dhe ministrat e Qeverisë janë parë sot në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës

Në Kuvend ka qëndruar sot edhe kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor Valdete Daka.

Nuk dihen arsyet pse Daka ka shkuar sot në ndërtesën e Kuvendit, por ajo është parë duke dalë nga ndërtesa e Kuvendit pasi ka filluar seanca

Back to top button