Minstrat Dumoshi dhe Zemaj kërkuan kujdes nga qytetarët, kurse premtuan përkrahje për të rinjtë

Minstrat Dumoshi dhe Zemaj kërkuan kujdes nga qytetarët, kurse premtuan përkrahje për të rinjtë

Podujeva kësaj radhe u vizitua nga ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi; ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ambasadori japonez në Kosovë, Mitsunori Ogasaëara. Premtuan përkrahje për të rinjtë e kësaj komune. Njëherësh sugjeruan kujdes të shtuar në këtë kohë pandemie./21Media