Tiranë: Riatdhesimi i 19 personave nga Siria (Video)

1 min read

Shqipëria riatdhesoi 5 gra dhe 14 fëmijë, të cilët u kthyen nga kampi famëkeq në Siri.Ky vend synon të riatdhesojë edhe 30 të tjerë që ndodhen në një kamp famëkeq.