Kurti bashkëbisedon me përfaqësues të komuniteteve

Kurti: Punësimi i komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian, ndër prioritete
Kryeministri Albin Kurti bashkëbisedoi me përfaqësuesit e komunitetit joshumicë. Tha se punësimi i pjesëatrëve të këtyre komuniteteve është prioritet i qeverisë./21Media

Back to top button