​Kurti: Punësimet familjare nuk janë vlera të qeverisë sonë

​Kurti: Punësimet familjare nuk janë vlera të qeverisë sonë

Pasdite Kuvendi i Kosovës filloi seancën e re. Në pjesën e pyetjeve parlamentare dhe të deklarimeve jashtë rendit të ditës u shtrua cështja e dialogut me Serbinë, por edhe punësimi i familjarëve të zyrtarëve të Vetëvendosjes, veshja në uniformë të FSK-së e bashkëshortit të presidentes e ndonjë cështje tjetër. /21Media