Kush e njeh këtë grua ta lajmërojë policinë

Policia kërkon ndihmë për identifikim e një gruaje

Policia e Kosovës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin e një gruaje, e cila nuk posedon dokumente identifikimi dhe nuk i kujtohet as vendbanimi i saj.

Policia njoftoi është hasur sot në lagjen Dardania të Prishtinës dhe kërkon nga qytetarët që të identifikohet dhe të kthehet në vendbanimin e saj.

“Sot, më 11.01.2020 rreth orës 17:10, policia, në lagjën Dardania në Prishtinë, ka hasur një grua pa përkujdesje e cila nuk posedon as dokumente identifikuese dhe për rrjedhojë nuk dihet as adresa e banimit.”, njoftoi policia.

Policia kërkon nga ata që e njohin gruan në foto të lajmërohen në nr. 192 dhe të ofrojnë të dhëna për identitetin dhe adresën e banimit të saj, në mënyrë  që ajo të kthehet në vendbanimin e saj.

Back to top button