Kush vaksinohet mbi moshën 60 vjeçare fiton një telefon

Në pranverë personat mbi moshen 60 vjeçare që vaksinohen kundër COVID-19 në Ukrainë do të marrin një telefon falas.
Kështu bëri të ditur Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky, transmeton rtv21
Gjithashtu presidenti prezantoi më shumë se 10 shërbime të reja digjitale, duke përfshirë shërbime për pensionistët dhe shoferët, dhe aplikacione të tjera digjitale.

Në Ukrainë funksionon programi “e-support”, i cili kompenson të vaksinuarit me 35 dollarë. Ky bonus është aktualisht në dispozicion për qytetarët të moshës mbi 14 vjeç, të cilët kanë marrë të dyja dozat e vaksinës/21Media
Back to top button