Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar Kushtrim Bojaj nga Klina, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

26 vjeçari është i dyshuar për veprën penale “Vjedhje e rëndë”.

Në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Pejë gjatë javës që po lëmë pas janë realizuar 9 urdhëresa të gjykatës dhe të dyshuarit janë dërguar në vuajtje të dënimit./21Media