Kuvendi: “Një projektligj që nxitë shpërnguljen e shqiptarëve nga veriu”

Deputetët e Kuvendit nuk e kanë përkrahur projektligjin për aftësimin, riaftësimin profesional dhe punësimin e personave nga pjesët veriore të Kosovës, të paraqitur nga grupi parlamentar i PDK-së. U vlerësua se , ky projektligj nxitë shpërnguljen e qytetarëve shqiptarë të asaj ane./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button