Kuvendi shpenzoi vjet 8 milionë e 83 mijë euro

Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar mbi 8 milionë euro gjatë vitit 2021. Rreth 6 milionë janë shpenzuar për paga dhe shtesa. Gjatë raportimit në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Financa, sekretari i Kuvendit, Ismet Krasniqi, tha se për shkak të pandemisë ka pasur më pak aktivitete të legjislativit dhe rrjedhimisht ka pasur më shumë kursime në gjitha kategoritë e shpenzimeve./21Media

Back to top button