Pozitë e opozitë përplasen sërish rreth Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Pozitë e opozitë përplasen sërish rreth Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike sërish ka përplasur pozitë e opozitës në Kuvend.
Përderisa partitë e koalicionit qeverisës kërkuan votimin e këtij projektligji dhe më pas të plotësohet me vërejtje e sugjerime në lexim të dytë, dy partitë opozitare Vetëvendosje dhe PDK, e kritikuan ashpër koalicionin qeverisës se  po e shfrytëzojnë këtë projektligj për çështje politike.’21Media