Deklaratë e kreut të LDK-së Isa Mustafa

Deklaratë e kreut të LDK-së Isa Mustafa

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, reagoi ndaj kritikave që i janë bërë Qeverisë Hoti lidhur me marrëveshjen e Uashingtonit si dhe për rihapjen e temës së Asociacionit në Bashkimin Evropian.
Mustafa,  i është kundërpërgjigjur presidentit, Hashim Thaçi, i cili ditë më parë tha se me hapjen e Asociacionit në Bruksel, bëhet një gabim i madh dhe i rrezikshëm për Kosovën.
Ndjekim deklaratën e z.Mustafa.