Lansohet platforma “Agromarket Ks” (Video)

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Platfporma që ndërlidh konsumatorët në mbarë Kosovën me fermerët

Në Prishtinë, u lansua platforma dixhitale Agromarket Ks, e realizuar nga Dhoma ekonomike e grave të Kosovës G7 në bashkëpunim me Sigma BMC. Agromarket Ks, është Projekti më i ri digjital që ndërlidh konsumatorët në mbarë Kosovën me fermerët dhe përpunuesit e produkteve ushqimore.(Teksti: Gjylshahe Beqiraj- Ibrahimi, kamera: Gyner Muja) /21Media