Rexhepi tha se koalicioni i tyre qëndrueshmëri të zhvillimit ekonomik

Rexhepi tha se koalicioni i tyre qëndrueshmëri të zhvillimit ekonomik

Sonte në kuadër të debatit të zgjedhjeve që është duke u transmetuar në RTV21, po diskutohet për zhvillimin ekonomik dhe ambientin.

Lidhur me këtë temë, nga koalicioni LDK-AKR- Alternativa, Ibrahim Rexhepi tha se koalicioni i tyre ka një program që ofron qëndrueshmëri të zhvillimit ekonomik dhe  tejkalim të qarqeve sociale, punë dhe zhvillim.

Ai tha se këto do të arrihen jo duke krijuar ngarkesa, por ku qytetari ndërton perspektivën dhe është i motivuarpër të vazhduar tutje, e jo siç tha me sy kah perendimi./21Media