Lidhja Demokratike e Kosovës deklaroi se këtë parti nuk do ta ndajë askush. Nënkryetari i kësaj partie, Agim Veliu u deklarua se kjo parti i ka mbijetuar shumë stuhive.

Edhe nënkryetari tjetër i  LDK-së, Lutfi Haziri duke folur për marrëveshjen në Washingon tha se me këtë rast Kosova ka fituar edhe politikisht dhe ekonomikisht./21Media

 E përgatiti: Kujtesa Bajrami – Fana