Lëkura juaj do të thahet nëse ju i bëni këto veprime

1 min read

Ju mendoni se keni gjetur hidratuesin e duhur dhe kjo mund të jetë përgjigja për të gjitha problemet e lëkurës tuaj. Por në realitet, lëkura juaj mund të ndjehet ende e thatë pa marrë parasysh sa të shtrenjta janë kremrat që ju i bleni shkruan, brightsight.

Ju i bëni disa veprime që juve iu duket se po kujdeseni për lëkurën, por në fakt kjo e fundit bëhet e thatë.

  1. Pini shumë ujë

  1. Bëni dushe të gjata

  1. Aplikoni kremin tuaj hidratues në kohën e gabuar

4. Flini pa çorape

  1. Fërkoni fytyrën me peshqirë

  1. Hani vezë shumë shpesh

  1. Përdorni kremin hidratues të gabuar