Lëvizja Studentore me aksion simbolik para Fakultetit Ekonomik

Zenelaj: Konkursi u përcoll me shkelje të statusit dhe rregulloreve të UP-së
Lëvizja Studentore “Studim Kritikë Veprim’ ka vendosur korniza para hyrjes së Fakultetit Ekonomik, me shkeljet që pretendojnë ata se po bëhen në këtë fakultet. Studentët kanë kërkuar reagimin e Këshillit të Etikës dhe Rektoratit të Universitetit të Prishtinës për parregullsitë e shumta. Në të kundërtën paralajmëruan edhe radikalizëm të aksioneve./21Media

Back to top button