Licencohen edhe 10 laboratorë privatë për kryerjen e testeve serologjike

 

Ministria e Shëndetësisë ka bërë publike listën e re të licencimit të laboratorëve privatë për kryerjen e testimeve serologjike SARS COV2.

MSh, së fundmi ka licencuar edhe 10 laboratorë të tjerë privatë ku qytetarët e vendit do të mund të bëjnë testimet serologjike.

5 nga dhjetë laboratorët e licencuar janë në Prishtinë, ndërsa 2 të tjerë janë nga Gjilani, një nga Malisheva dhe një nga Vushtrria.

Back to top button