Licencohen edhe dy laboratorë për teste moleklulare dhe serologjike

 

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar edhe dy laboratorë privatë për kryerje të testimeve moleklulare (PCR) dhe serologjike për SARS COV 2 (Covid-19).

Një laborator privat për kryerje të testeve molekulare në Prishtinë dhe një për teste serologjike në Podujevë./21Media

Back to top button